Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛مدتی است تعدادی از سفارتخانه های اروپایی مستقر در تهران، به دلایل مختلف اقدام به واگذاری خدمات تحویل مدارک و سیر مربوط به صدور ویزای توریستی خود به شرکتی هندی با نام VFS کرده اند تا این کار با سرعت و روال بهتری انجام شود.

یکی از جدیدترین اطلاعات منتشره در این زمینه، اطلاعیه سفارت دانمارک در ایران از طریق صفحه اینستاگرام خود است که طی هفته های گذشته اعلام کرده، دفتر جدید کارگزاری درخواست روادید این سفارت با همکاری شرکت "وی اف اس" افتتاح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سفارت در بخش انگلیسی وب سایت رسمی خود نیز، محل استقرار دفتر جدید را میدان هروی تهران اعلام کرده است؛ هرچند در بخش فارسی، توضیحی دیده نمی شود!

بیشتر بخوانید:ردپای فعالیت‌های کنسولی سفارتخانه‌های اروپایی در تهران + صوت

این خبر را مهم و حساس می سازد، تصاویر منتشره در صفحه سفارت دانمارک است که طبق آن، سفیر این کشور در ایران به همراه کارکنان این دفتر جدید صدور ویزا و مسئولان آن دیده می شود.

در برخی تصاویر مذکور، فردی در کنار مسئولان این سفارتخانه اروپایی حضور دارد که از مدتی قبل، حکم دستگیری و اخراج وی از ایران صادر و به نهادهای مربوطه ابلاغ شده است.

بر این اساس، تحقیقات خبرنگار مشرق نشان می دهد فرد مذکور که در تصاویر نیز در حال ارائه توضیحات به "دنی عنان" سفیر دانمارک است، «محمد ریزان زین» نام دارد و این تبعه اهل کشور سریلانکا مدتی است در جمهوری اسلامی ایران بدون دریافت مجوزهای قانونی مشغول فعالیت و همکاری با سفارتخانه های اروپایی مستقر در کشورمان بوده است.

البته بررسی ها نشان می دهد این فرد که مدتی نیز به عنوان مدیر شرکت همکار با سفارتهای اروپایی در دوبی، مشغول فعالیت بوده، در سال 2016 وارد کشورمان شده. طبق این بررسی ها، علی رغم آنکه بازرسی اواخر سال گذشته کارشناسان وزارت کار از محل فعالیت این کارمند شرکت VFS نشان داده وی و چند نفر دیگر از همکارانش، بدون داشتن مجوزهای قانونی، از مصادیق اشتغال غیرمجاز محسوب می شوند، محمد زین بدون توجه به این موضوع، همچنان به حضور غیرقانونی در ایران و همکاری با سفارتخانه های خارجی ادامه داده و به صورت علنی، در مراسم افتتاح دفتر جدید واقع در میدان هروی نیز حاضر می شود.

البته حضور غیرقانونی این فرد از چشم نهادهای انتظامی و قضایی دور نمانده و یک مقام قضایی در اردیبهشت ماه سالجاری با صدور حکمی خطاب به ضابطان پلیس، از آنها می خواهد نسبت به جلب و دستگیری این فرد به اتهام اقامت غیرمجاز اقدام کرده و با رعایت موازین شرعی و قانونی، مجوز ورود به مخفیگاه وی را به صورت شبانه روی و به مدت 20 روز صادر می کند تا پس از جلب وی، به صورت تحت الحفظ به دادسرای مربوطه منتقل شود.

با توجه به اینکه اخذ پروانه اشتغال و حضور قانونی یک تبعه آنهم از کشوری فاقد حساسیت سیاسی و بین المللی برای نهادهای مسئول در کشورمان، امری ساده و با شرایط آسان و سریع است، چه نکته و رازی در خصوص اصرار نماینده شرکت VFS به عنوان همکار بیش از 10 سفارتخانه اروپایی در ایران، وجود دارد که حاضر نشدند وی وارد چرخه استعلامات و ثبت اطلاعات در نهادهای رسمی و انتظامی کشور شود؟ نکته مهم دیگر ان است که اگرچه تاکنون دفتر ارائه خدمات شرکت VFS در ایران در خصوص ویزای کشورهای حوزه شینگن، مجتمع مشهور پالادیوم اعلام می شد، سفارت دانمارک در وب سایت خود اعلام کرده که این خدمات را در طبقه پنجم ساختمانی واقع در میدان هروی، به متقاضیان ارائه خواهد داد.

این تغییر با توجه به حساسیت و پیگیری های گذشته کارشناسان دستگاههای مسئول همچون وزارت کار و نیروی انتظامی، این شبهه را به دنبال خواهد داشت که به نظر می رسد آنها به دنبال کاهش حساسیت در خصوص مواردی چون حضور غیرقانونی همکاران و رابطان خود در ایران و دور کردنشان از جلوی چشم بازرسان هستند.

شاید اگر تصاویر منتشره در صفحه اینستاگرامی سفارت دانمارک در ایران نبود، امکان شناسایی و معرفی رابط مرموز و ناشناخته سفارتخانه های اروپایی در ایران میسر نمی شد اما این نکته بدون در اختیار داشتن تصاویر مذکور نیز حائز اهمیت است که دلیل اصرار و تلاش یک شرکت هندی ارائه خدمات ویزا برای خارج نکردن این فرد از کشورمان حتی با وجود حساسیت و تذکرات نهادهای انتظامی و اداری چیست؟ «محمد ریزان زین» چه خدمات و روابطی را فراهم می کند که دیگران موفق به انجام دادن آن نمی‌شوند؟

منبع: مشرق

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حاشیه های سیاسی دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۵۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفارت ایران در باکو حضور یافت و با سفیر کشورمان در باکو دیدار و گفت‌وگو کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، صبح امروز پنجشنبه، 13 اردیبهشت‌ماه در دومین روز‌ از سفر خود به آذربایجان با حضور در سفارت ایران در باکو با سیدعباس موسوی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در آذربایجان دیدار و‌ گفت‌‌وگو کرد.

بحث و‌ بررسی تحولات اخیر رابطه ایران و‌ آذربایجان و اقدامات فرهنگی صورت گرفته و‌ همچنین فضای فرهنگی پیش روی دو‌ کشور از مهم‌ترین محورهای این دیدار بود.

وزیر فرهنگ بامداد روز گذشته(دوازدهم اردیبهشت) به منظور حضور و سخنرانی در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین‌فرهنگی عازم باکو شد. اسماعیلی در این مجمع با اشاره به اهداف جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی فرهنگی، بر نقش سازمان‌ها و مجامع بین‌‌المللی برای ایجاد صلح پایدار جهانی و رفع منازعات کشورها تأکید کرد.

وزیر ارشاد: بدون نگاه به مرزهای سیاسی، به اندیشمندان خود توجه می‌کنیم + فیلم

وی  همچنین در حاشیه برگزاری این مجمع با همتای آذربایجانی خود نیز دیدار و گفت‌وگو کرد. وزیر فرهنگ در این دیدار بر تعاملات فرهنگی طرفین به‌ویژه در حوزه سینمایی تأکید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان حضور یافت
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات وزارت امور خارجه سوریه
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات سوری که در حمله رژیم صیهونیستی به سفارت ایران مجروح شد
  • عیادت وزیر خارجه ایران از دیپلمات سوری آسیب دیده در حمله تروریستی اسرائیل به سفارت ایران در دمشق
  • دیدار وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • ماشاالله قصاب کیست و کجاست؟ (+عکس)
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست