Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دفتر ارائه خدمات برخی سفارتخانه‌های اروپایی در حالی طی هفته‌های اخیر به میدان هروی تهران منتقل شده که بررسی‌ها نشان می‌دهد یکی از مدیران حاضر در این دفتر، به صورت غیرقانونی در ایران مشغول فعالیت است. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان به نقل از مشرق، مدتی است تعدادی از سفارتخانه‌های اروپایی مستقر در تهران، به دلایل مختلف اقدام به واگذاری خدمات تحویل مدارک و سیر مربوط به صدور ویزای توریستی خود به شرکتی هندی با نام VFS کرده اند تا این کار با سرعت و روال بهتری انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از جدیدترین اطلاعات منتشره در این زمینه، اطلاعیه سفارت دانمارک در ایران از طریق صفحه اینستاگرام خود است که طی هفته‌های گذشته اعلام کرده، دفتر جدید کارگزاری درخواست روادید این سفارت با همکاری شرکت "وی اف اس" افتتاح شده است. این سفارت در بخش انگلیسی وب سایت رسمی خود نیز، محل استقرار دفتر جدید را میدان هروی تهران اعلام کرده است؛ هرچند در بخش فارسی، توضیحی دیده نمی‌شود!

اما آنچه این خبر را مهم و حساس می‌سازد، تصاویر منتشره در صفحه سفارت دانمارک است که طبق آن، سفیر این کشور در ایران به همراه کارکنان این دفتر جدید صدور ویزا و مسئولان آن دیده می‌شود. در برخی تصاویر مذکور، فردی در کنار مسئولان این سفارتخانه اروپایی حضور دارد که از مدتی قبل، حکم دستگیری و اخراج وی از ایران صادر و به نهاد‌های مربوطه ابلاغ شده است. بر این اساس، تحقیقات خبرنگار مشرق نشان می‌دهد فرد مذکور که در تصاویر نیز در حال ارائه توضیحات به "دنی عنان" سفیر دانمارک است، «محمد ریزان زین» نام دارد و این تبعه اهل کشور سریلانکا مدتی است در جمهوری اسلامی ایران بدون دریافت مجوز‌های قانونی مشغول فعالیت و همکاری با سفارتخانه‌های اروپایی مستقر در کشورمان بوده است.
 
  البته بررسی‌ها نشان می‌دهد این فرد که مدتی نیز به عنوان مدیر شرکت همکار با سفارت‌های اروپایی در دوبی، مشغول فعالیت بوده، در سال ۲۰۱۶ وارد کشورمان شده. طبق این بررسی ها، علی رغم آنکه بازرسی اواخر سال گذشته کارشناسان وزارت کار از محل فعالیت این کارمند شرکت VFS نشان داده وی و چند نفر دیگر از همکارانش، بدون داشتن مجوز‌های قانونی، از مصادیق اشتغال غیرمجاز محسوب می‌شوند، محمد زین بدون توجه به این موضوع، همچنان به حضور غیرقانونی در ایران و همکاری با سفارتخانه‌های خارجی ادامه داده و به صورت علنی، در مراسم افتتاح دفتر جدید واقع در میدان هروی نیز حاضر می‌شود.

البته حضور غیرقانونی این فرد از چشم نهاد‌های انتظامی و قضایی دور نمانده و یک مقام قضایی در اردیبهشت ماه سالجاری با صدور حکمی خطاب به ضابطان پلیس، از آن‌ها می‌خواهد نسبت به جلب و دستگیری این فرد به اتهام اقامت غیرمجاز اقدام کرده و با رعایت موازین شرعی و قانونی، مجوز ورود به مخفیگاه وی را به صورت شبانه روی و به مدت ۲۰ روز صادر می‌کند تا پس از جلب وی، به صورت تحت الحفظ به دادسرای مربوطه منتقل شود.
   
با توجه به اینکه اخذ پروانه اشتغال و حضور قانونی یک تبعه آنهم از کشوری فاقد حساسیت سیاسی و بین المللی برای نهاد‌های مسئول در کشورمان، امری ساده و با شرایط آسان و سریع است، چه نکته و رازی در خصوص اصرار نماینده شرکت VFS به عنوان همکار بیش از ۱۰ سفارتخانه اروپایی در ایران، وجود دارد که حاضر نشدند وی وارد چرخه استعلامات و ثبت اطلاعات در نهاد‌های رسمی و انتظامی کشور شود؟ نکته مهم دیگر ان است که اگرچه تاکنون دفتر ارائه خدمات شرکت VFS در ایران در خصوص ویزای کشور‌های حوزه شینگن، مجتمع مشهور پالادیوم اعلام می‌شد، سفارت دانمارک در وب سایت خود اعلام کرده که این خدمات را در طبقه پنجم ساختمانی واقع در میدان هروی، به متقاضیان ارائه خواهد داد.

این تغییر با توجه به حساسیت و پیگیری‌های گذشته کارشناسان دستگاه‌های مسئول همچون وزارت کار و نیروی انتظامی، این شبهه را به دنبال خواهد داشت که به نظر می‌رسد آن‌ها به دنبال کاهش حساسیت در خصوص مواردی، چون حضور غیرقانونی همکاران و رابطان خود در ایران و دور کردنشان از جلوی چشم بازرسان هستند.

شاید اگر تصاویر منتشره در صفحه اینستاگرامی سفارت دانمارک در ایران نبود، امکان شناسایی و معرفی رابط مرموز و ناشناخته سفارتخانه‌های اروپایی در ایران میسر نمی‌شد، اما این نکته بدون در اختیار داشتن تصاویر مذکور نیز حائز اهمیت است که دلیل اصرار و تلاش یک شرکت هندی ارائه خدمات ویزا برای خارج نکردن این فرد از کشورمان حتی با وجود حساسیت و تذکرات نهاد‌های انتظامی و اداری چیست؟ «محمد ریزان زین» چه خدمات و روابطی را فراهم می‌کند که دیگران موفق به انجام دادن آن نمی‌شوند؟   انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینستاگرام تهران دانمارک سفارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۵۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) «قبرستان ممنوعه تهران» کجاست و مدیریت آن با کیست؟

قبرستان ممنوعه تهران، که با نام قبرستان دولاب نیز شناخته می‌شود، یک‌گورستان قدیمی مربوط به مسیحیان است. در واقع این قبرستان باغی بزرگ در اتوبان شهید محلاتی، بین خیابان‌های شهید رضایی و مستفیذ است که در میان اهالی به نام قبرستان «دولاب» شناخته می‌شود. این گورستان محل دفن مسیحیان کشورهای فرانسه، ایتالیا، روسیه و لهستان است که در سال‌های دور در ایران زندگی می‌کردند و در این کشور نیز از دنیا رفته‌اند. تعدادی از این افراد سرباز و بخشی دیگر افراد غیرنظامی بوده‌اند که در بین آن‌ها اشخاص مشهور نیز دیده می‌شود.

به گزارش همشهری آنلاین، افرادی که در این قبرستان به خاک سپرده‌ شده‌اند، ملیت‌های مختلفی دارند. ملیت هر فرد با یک پرچم بر روی قبر مشخص شده است. بر روی سنگ قبرها نیز علائمی چون صلیب یا تصویری از یک بانوی غمگین دیده می‌شود. افرادی که در این قبرستان آرمیده‌اند، سربازان گمنام روسیه و لهستانی‌هایی هستند که در جنگ جهانی دوم در راه برگشت به وطن جانشان را از دست داده‌اند. تعدادی از قبرها نیز مربوط به کنت‌های فرانسوی، شاهزاده‌های گرجی و پزشکان دربار قاجار و پهلوی است. افراد مشهوری مانند «اوانس اوگانیانس» اولین کارگردان سینمای ایران و موسس اولین مدرسه بازیگری در ایران، «شاهین سرکیسیان» موسس تئاتر مدرن در ایران، «کنت دو مونت فرت» اولین رئیس پلیس ایران، «ولادیسلاو هورودکی» معمار اهل لهستان، «ولادیمیر گاردایستکی» معمار ایستگاه راه‌آهن تهران، «آلفرد ژان بانیست لومر» موسیقی‌دان نظامی فرانسوی مربوط به دوران ناصرالدین‌شاه قاجار که نخستین سرود ملی ایران را ساخت، «دکتر کلوکه» پزشک فرانسوی محمدشاه قاجار و «دکتر تولوزان» پزشک مخصوص ناصرالدین شاه که از جمله اقدامات او در ایران می‌توان به بهداشت عمومی و تشکیل مجلس حفظ‌الصحه اشاره کرد.

اولین قبر متعلق به پزشک مخصوص دربار

این محدوده در گذشته‌های دور زمین کشاورزی بود که بعدها تبدیل به قبرستان شد. اولین فردی که در این منطقه به خاک سپرده شد، دکتر «کلوکه» پزشک اختصاصی محمدشاه و ناصرالدین‌شاه قاجار بود. «کلوکه» در سال۱۸۵۵ در این خاک دفن شد. بعدها دکتر تولوزان، یکی از پزشکان فرانسوی دربار قاجار، زمین‌های این منطقه را خرید و آن را به گورستان مسیحیان مقیم تهران تبدیل کرد. بخش‌های مختلف این گورستان توسط سفارت‌های فرانسه، ایتالیا و لهستان خریداری شد و اکنون آنها این محل را مدیریت می‌کنند.

قبرستان دولاب بیش از ۷۵ هزار مترمربع مساحت دارد و دارای ۵ بخش مختلف است. هرکدام از این بخش‌ها ورودی جداگانه‌ای دارند. در میان قبرستان نیز یک خیابان وجود دارد که این ۵ بخش را به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم می‌کند. سه بخش کاتولیک، ارتدوکس و ارامنه گریگوری در قسمت شرقی و دو بخش ارامنه کاتولیک و آشوری‌های کلدانی در قسمت غربی قبرستان دولاب قرار دارد. بزرگ‌ترین بخش قبرستان دولاب مربوط به ارامنه است که حدود ۴۴ هزار مترمربع را در برمی‌گیرد. اغلب افرادی که در این بخش مدفون شده‌اند، ارامنه ایرانی هستند که در بین آن‌ها افراد نامی و سرشناسی چون شاهین سرکیسیان، آرام گارونه، اسرائیل ساهاکیان، زورا ساگینیان، مارکار قارابگیان، نیکلای لاوری و نیکوکاران درمانگاه خیریه آودیسیان دیده می‌شوند. قدیمی‌ترین سنگ قبر این بخش مربوط به سال ۱۳۷۵ است. پس از آن تدفین در این قبرستان از طرف شهرداری تهران ممنوع اعلام شد.

ترسناک‌ترین بخش قبرستان

مسیحیان ارتدوکس در بخش ارتدوکس‌های قبرستان دولاب دفن شده‌اند که از مشهورترین آن‌ها می‌توان به نیکولای مارکف معمار و آنتوان سوروگین عکاس اشاره کرد. این افراد هر دو روسی بوده‌اند و اصالت گرجی داشتند. در قسمت ورودی این بخش یک آرامگاه دیده می‌شود که با معماری گرجی و به شکل کلیسا ساخته شده است. این آرامگاه به مینادورا خوشتاریا، همسر آکاکی خوشتاریا تعلق دارد. آکاکی خوشتاریا تاجر گرجی است که امتیاز استخراج نفت شمال ایران را از دربار قاجار دریافت کرده و در این منطقه مشغول فعالیت بود. همچنین قسمت دیگری از قبرستان دولاب، که با عنوان ترسناک‌ترین بخش شناخته می‌شود، مربوط به ۲۶ مهندس ایتالیایی است. مهندسین معدنی که در سال‌های ۱۹۳۶ تا ۱۹۴۳ در ایران کار می‌کردند و همین‌جا جان خود را از دست دادند. قبرهای این افراد در زیرزمین و لای دیوارها قرار دارد و سنگ قبر آن‌ها نیز به صورت ایستاده دوتادور این دیوارهای نصب شده است.

در واقع برای ورود به این بخش باید از میان مردگانی ایستاده عبور کنید که کمی ترسناک است. از سوی دیگر حدود ۱۴هزار و ۲۰۰ مترمربع از قبرستان متعلق به کاتولیک‌هاست. در این بخش قبر افراد مشهوری چون دکتر کلوکه، دکتر جمشید اعلم و ولادیمیر گاردایستکی دیده می‌شود. اکنون قبرستان ممنوعه توسط سفارت‌خانه‌های مربوطه مانند روسیه، لهستان، فرانسه و شورای خلیفه‌گری ارامنه مدیریت می‌شود. یک خانواده در این قبرستان زندگی می‌کنند که نگهبانی از قبرستان را بر عهده دارند.

سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه
  • (تصاویر) «قبرستان ممنوعه تهران» کجاست و مدیریت آن با کیست؟
  • وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان حضور یافت
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات وزارت امور خارجه سوریه
  • عیادت امیرعبداللهیان از دیپلمات مجروح شده سوری
  • دیدار وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان
  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • ماشاالله قصاب کیست و کجاست؟ (+عکس)
  • واکاوی مشکلات نواحی مینودر، مهدیه و شهیدبهشتی در شورای شهر قزوین